La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii covăsneni au fost solicitați să intervină pe raza comunei Brăduț, la o locuință unde a fost sesizat un scandal.

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție, iar la vederea oamenilor legii presupusul agresor a devenit recalcitrant și a ieșit în stradă având un cuțit în mână. Polițiștii au încercat să aplaneze situația și să îl liniștească pe bărbat. Acesta a încercat însă să-l agreseze pe unul dintre polițiști, iar după a ce a fost imobilizat și încătușat a fost condus la sediul poliției pentru verificări.

În urma cercetărilor efectuate în cauză a reieșit că bărbatul de 56 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a avut un conflict spontan cu unul dintre vecinii săi, iar concubina acestuia a intervenit pentru a împiedica escaladarea situației, întrucât acesta plecase cu un topor spre locuința vecinului.

Bărbatul este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Față de acesta a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore iar ulterior procurorul de caz a dispus cercetarea bărbatului sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile pentru faptele sale.

Articolul precedentPoliţiştii covăsneni au emis două noi ordine de protecţie
Articolul următorTânăr de 23 de ani reţinut pentru 24 de ore pentru distrugere şi violenţă