Primarul comunei Ghidfalău, Berde József, a decedat sâmbătă după-amiază în urma unui infarct. Edilul avea 67 de ani și era de 16 ani în fruntea instituției, fiind la finalul celui de-al patrulea mandat.

Contactat telefonic, viceprimarul comunei, Jancsó Ernő a spus că primarul era acasă în momentul în care i s-a făcut rău și a căzut, iar echipajul medical chemat de urgență pentru a-i acorda primul ajutor nu a mai putut face nimic pentru a-l salva.

„Este adevărat. Credem că a făcut infarct. A căzut, a mai inspirat de două ori mai adânc și gata. A venit salvarea dar nu au mai putut face nimic. Anul acesta ar fi împlinit 68 de ani. Era la Primărie din 2004 dar nu știu, cred că nu a mai vrut să candideze pentru încă un mandat”, a spus viceprimarul.

Cel mai probabil scaunul de primar al comunei Ghidfalău va fi ocupat de viceprimarul localității, Jancsó Ernő, care va asigura interimatul până la alegerile locale din primăvara acestui an.

Foto: weradio.ro

Articolul precedentO nouă sesiune de admitere la școlile postliceale de poliție, jandarmi, poliție de frontieră și pompieri va avea loc în această săptămână
Articolul următorProducție mai slabă de cartofi anul trecut în județul Covasna, dar peste media multianuală