În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală -Covasna au intervenit pentru aplanarea unui scandal la un local din Păpăuți.

Din verificările efectuate a reieșit că un tânăr de 23 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a avut un conflict spontan cu alte persoane aflate în local și a lovit-o pe una dintre acestea în zona capului cu o sticlă, după care a ieșit din local, conflictul continuând în parcare, unde a lovit un autoturism cu o piatră.

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma acestui scandal, iar la controlul corporal polițiștii au găsit asupra tânărului scandalagiu un briceag.

În urma ”distracției” tânărul s-a ales cu dosar penal pentru patru infracțiuni: tulburarea odinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, distrugere și port ilegal de obiecte periculoase. Pe lângă aceasta, pe numele acestuia a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentat unității de parchet competente pentru dispunerea de măsuri preventive.

Articolul precedentPoliţist atacat cu un cuţit de un covăsnean
Articolul următorȘcoala altfel la Salvamont Covasna