Sâmbătă noapte, polițiștii din Sfântu Gheorghe au fost solicitați să intervină la locuința unei femei din oraș, întrucât aceasta ar fi fost victima unei agresiuni.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat victima în persoana unei femei în vârstă de 44 de ani, care fusese agresată fizic de către concubinul acesteia, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Pe numele agresorului în vârstă de 35 de ani polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind obligat să părăsească locuința.

Duminică, la ora 13:45, tot la Sfântu Gheorghe, polițiștii au intervenit într-un alt caz de violență domestică. Din primele verificări a reieșit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor neînțelegeri în familie, un bărbat de 44 de ani și-a agresat soția de 31 de ani și a amenințat-o cu moartea, de față fiind și cei doi copii de 8 și 10 ani.

Și în această situație a fost emis ordinul de protecție provizoriu, agresorul fiind obligat să părăsească locuința.

În ambele cazuri se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Polițiștii covăsneni intervin de fiecare dată cu fermitate la astfel de cazuri, protejarea vieții și integrității corporale a persoanei fiind deosebit de importantă. Oamenii legii îi sfătuiesc pe cei care sunt victime ale unor fapte de violență domestică să apeleze numărul de urgență 112, iar recomandarea este valabilă și pentru cei care sunt martori la asemenea situații.

Articolul precedentISU Covasna a intervenit la două accidente rutiere în ultimele zile
Articolul următorPoliţist atacat cu un cuţit de un covăsnean