Primăria municipiului Târgu Secuiesc le atrage atenția locuitorilor că au obligația, conform legii, de a întreţine spaţiile din faţa blocurilor şi caselor.

Printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a instituției, reprezentanții Primăriei precizează că cei care nu mențin curățenia pe trotuarele și spațiile din jurul gospodăriilor riscă amenzi cuprinse între 100 și 300 lei.

„În conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local nr. 101/2017 cu modificările şi completările ulterioare, aveţi obligaţia de menţinere a curăţeniei pe trotuare, îndepărtare a buruienilor, iar în lipsa trotuarului, cosirea ierbii până la limita părţi carosabile, pe partea carosabilă a străzii şi pe porţiunea din dreptul gospodăriei dumneavoastră, iar în zona centrală şi în curţi, cât ţine proprietatea, fiind parte comună conform cărţilor funciare, se interzice depozitarea oricăror obiecte sau materiale. În caz contrar, vom fi nevoiţi să vă sancţionăm conform HCL 101/2017 cu amendă de la 100–300 lei. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, se arată în anunțul Primăriei Târgu Secuiesc.

Reprezentanții instituției au postat și câteva fotografii cu zonele în care locuitorii nu s-au îngrijit să îndepărteze buruienile crescute în fața gospodăriilor.

Foto: Facebook/Primăria Târgu Secuiesc

Articolul precedent53 de societăți înființate de studenți, în funcțiune în județul Covasna
Articolul următorDupă un an şi jumătate, comunele Malnaş şi Micfalău au din nou medic de familie!