Inspectorul școlar general al județului Covasna, Kiss Imre, a spus, pentru covasnamedia.ro, că nu vor fi schimbări foarte mari în ceea ce privește condițiile în care se vor desfășura orele, însă toate detaliile vor fi cunoscute după publicarea ordinului comun al miniștrilor Sănătății și Educației. 

„Noi nu vom face altceva decât vom relua toate activitățile pe care le-am început în luna septembrie. Cred că acel ordin comun care trebuie să apară și care va fi emis de Ministerul Educației și Ministerul Sănătății, nu va face altceva decât să reglementeze activitatea începând din 8 februarie. Cred că va fi asemănător cu ce am aplicat noi în lunile septembrie și octombrie, până când am închis școlile. Măsurile de prevenție rămân, deci nu se schimbă absolut nimic sau chiar vor fi alte măsuri introduse, dar așteptăm ordinul cu nerăbdare ca să știm cum ne pregătim”, a spus inspectorul școlar general al județului Covasna, Kiss Imre, pentru covasnamedia.ro. Conform acestuia, o mare parte dintre elevii din județ vor reveni în sălile de clasă, iar unitățile de învățământ sunt pregătite pentru ca acest proces să se desfășoare în siguranță. 

Continuarea, AICI

Foto: Covasnamedia.ro

 

Articolul precedentCulisele statului paralel, ora 18:00 – Cum au beneficiat băieții destepți protejați de statul paralel de ajutorul ANAF
Articolul următorBilanț coronavirus: 2.752 de cazuri noi și 87 de decese. Vezi situația pe fiecare județ