Crucea Roşie Covasna și Inspectoratul Şcolar Judeţean pregătesc pentru al 56-lea an consecutiv competiţia „Sanitarii Pricepuți”, singurul concurs pentru sănătate și prim ajutor care se desfășoară în școlile din România.

Competiția din acest an va avea loc în data de 14 mai, iar profesorii sunt așteptați să-și înscrie elevii până la mijlocul lunii martie.

 

“Înscrierile se fac de către profesori, conform formularului de înscriere, cu obligația de a îndeplini condițiile puse de către Crucea Roșie Filiala Covasna. Grupele se compun obligatoriu din 5 elevi, care sunt reprezentați de un profesor. Un profesor se poate înscrie în concurs cu maxim două grupe”, au transmis reprezentanții Crucea Roșie Covasna.

Potrivit acestora, taxa de înscriere este de 20 lei/elev, sumă contra căreia participanții vor beneficia de protocol, tricouri special concepute și ecusoane.

Profesorii își pot înscrie elevii până pe data de 15 martie, ora 14:00, personal la sediul instituției din Sfântu Gheorghe, sau prin email la adresa [email protected].

Articolul precedentPrimăria Sfântu Gheorghe aşteaptă propuneri pentru Titlul Onorific „Pro Urbe” pe anul 2019
Articolul următorPreşedintele CJ Covasna cere modificarea legislaţiei privind achiziţiile publice