Primăria municipiului Sfântu Gheorghe aşteaptă nominalizări pentru titlul „Pro Urbe”, cea mai înaltă distincţie acordată de Consiliul Local în scopul recompensării morale a persoanelor care au contribuit la creşterea bunăstării comunităţii locale sau a prestigiului localităţii.

Pot fi distinşi cu titlul „Pro Urbe” cetăţenii născuţi sau domiciliaţi în municipiu, care au împlinit vârsta de 70 de ani, care au contribuit în mod esenţial la ridicarea prestigiului municipiului Sfântu Gheorghe în diferite arii de activitate, fără a aştepta recompense materiale şi aplauze, au contribuit în mod deosebit la dezvoltarea localităţii sau care au dobândit o „recunoaştere notorie” a activităţii lor pe plan local, judeţean, naţional sau internaţional, contribuind la promovarea imaginii municipiului Sfântu Gheorghe.

Termenul limită pentru depunerea personală a nominalizărilor este 14 martie 2019, ora 16, la camera nr. 21 a Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe.

În format electronic propunerile pot fi trimise până pe 15 martie 2019, ora 23:59, la adresa de e-mail: [email protected].

Informaţii suplimentare la telefon 0267 316902 sau adresa de e-mail [email protected].

Diploma şi medalia „Pro Urbe” se decernează anual în luna aprilie, într-un cadru festiv la Biblioteca Judeţeană, în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe.

Articolul precedentPieton accidentat de maşină, în apropiere de Târgu Secuiesc
Articolul următorCrucea Roșie Covasna a lansat înscrierile pentru “Sanitarii pricepuți”