ACS Ciprian Sfântu Gheorghe a luat startul la competiția internațională de înot „Trofeo Nicola Ferrante 2019”, care s-a desfășurat în perioada 12-14 aprilie, la bazinul olimpic „Viale del Fante”.

Aflată la cea de-a II-a ediție, competiția organizată de Clubul Sportiv Nadir și Înotătorii din Palermo 2000, cu sprijinul Federației Italiane de Înot, a avut loc în capitala regiunii Sicilia și a provinciei Palermo din Italia.

Peste 700 de înotători din Italia, franța și România

În cadrul acestei competitii au participat 737 de înotători din Italia, Franța și România, iar cei doi reprezentanți ai Asociaţiei Club Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe, ambii în vârstă de 16 ani, elevi ai Colegiului National „Mihai Viteazul”, au dat dovadă de profesionalism și au aratat că pot face față cu usurință unei competiții de o asemenea anvergură.

Maria Raluca Artene, bursiera „Dr. Bock Industries 2018/2019“, a cucerit locurile I și II obținând astfel medalia de aur la proba de 50m spate și medalia de argint la proba de 100m spate.

Barabás András a ocupat locurile 5 și 7 la probele de 50m liber, respectiv 100m liber, fiind foarte aproape de a ocupa un loc pe podium.

Antrenorul senior Ciprian Grosu s-a declarat mulțumit de evoluția sportivilor și de performanțele lor.

„Le mulțumesc și sunt mândru de ei. Ne-am bucurat enorm să reprezentăm orașul / județul nostru, într-o competiție internațională din care să ne întoarcem cu aur, argint și rezultate atât de bune.”

 

 

Articolul precedentȘcoala altfel la Salvamont Covasna
Articolul următorCCI Covasna a deschis sesiunea de depunere a proiectelor pentru ajutorul de minimis