Camera de Comerț și Industrie (CCI) Covasna a deschis sesiunea de depunere a proiectelor pentru ajutorul de minimis pe care Primăria municipiului Sfântu Gheorghe îl oferă firmelor.

Ajutorul vizează rambursarea unei părți din impozitul pe clădiri aferent anului 2018 pentru IMM-urile care își au sediul în municipiul Sfântu Gheorghe. Rambursarea se va realiza sub formă de ajutor de minimis acordat de Primăria Sfântu Gheorghe pe baza unor proiecte depuse de solicitanții eligibili.

„Ajutorul de minimis se calculează în conformitate cu Anexa la HCL 161/2018, art. 8. alin. (6) conform căreia salariul mediu anual pentru anul 2017, utlizat pentru fundamentarea bugetului asigurărilor de sănătate, este de 3.131 lei. De asemenea, pentru a putea beneficia de ajutorul de minimis, solicitantul va trebui să dispună de un cont deschis la Trezoreria municipiului Sfântu Gheorghe, al cărui cod IBAN conține combinația 5070”, au transmis reprezentanții CCI Covasna.

Potrivit acestora, bugetul estimat al acestui proiect este de 1 milion de lei, iar cererile de finanțare pot fi depuse până în data de 18 octombrie, ora 14:30, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Covasna, din Sfântu Gheorghe, str. Oltului nr. 17.

 

Articolul precedentACS Ciprian Sfântu Gheorghe, aur și argint la Palermo
Articolul următorDoar 13 agenți economici prezenți la Bursa generală a locurilor de muncă