Cei 41 de dansatori din Sfântu Gheorghe, antrenaţi de Molnár Enikő, au participat în perioada 22-26 mai la Campionatul mondial „Dance Star World Finals 2019”, care a avut loc în Porec, Croaţia, şi care a adunat laolaltă 7.000 de dansatori din 20 de ţări.

Pentru prima dată calificaţi în Liga A la această competiţie, dansatorii covăsneni s-au întors acasă cu rezultate excepţionale, reuşind să obţină o medalie de aur, trei de argint şi una de bronz pentru coregrafiile puse în scenă.

„Suntem foarte bucuroase pentru rezultatele pe care le-am obținut la Mondiale. Luăm o mică pauză, de 2-3 săptămâni, ca să ne liniștim, copiii mai au și școală și examene, apoi ne apucăm din nou de treabă. Diferența între participarea de acum doi ani și cea de anul acesta este că ne-am calificat în Liga A. Nu am știut la ce să mă aștept, iar diferența între ligi este foarte mare. Toate performanțele din concurs au fost foarte bune, iar pentru noi fiecare concurs este o experiență. După primul dans am simțit că am fost diferiți, că am avut tematică, fetele au dansat foarte bine. Cumva speram și simțeam că trebuie să fim între primii 3, dar nu mă gândeam că vom lua aur. După prima zi de competiție am luat o medalie de aur și două de argint pentru coregrafiile din Liga A, ceea ce ne-a dat o forță foarte mare. Anul viitor va trebui să obținem măcar rezultatele pe care le-am obținut acum, ceea ce va fi mai greu”, a declarat instructoarea de dans Molnár Enikő.

Rezultate echipe/coregrafii Liga A:

  • AUR – Charlie`s Angels (trio / MTV Commercial);
  • ARGINT – Two minutes from India (group / MTV Commercial);
  • ARGINT – China Town (group / MTV Commercial)

Rezultate echipe/coregrafii Liga B:

  • ARGINT – „I like drilling” (group / Urban);
  • BRONZ – „Light” (group / MTV Commercial)
Articolul precedentPeste 1.000 de bilete de tratament disponibile pentru județul Covasna în 2019
Articolul următorProgramul filmelor de la Cinema Arta Sfântu Gheorghe