Membrii echipei Vocalcycle, cei care în iarna anului trecut au realizat instalația în formă de geodom cu scaune hexagonale și bicicletă tandem pentru trei persoane din Piața Centrală a municipiului Sfântu Gheorghe, au acum un proiect nou și speră că vor crea spațiul ideal unde pasionații de biciclete să poată socializa.

„Vocalcycle workshop&juice bar” – un local destinat celor care iubesc stilul de viață sănătos și mișcarea în aer liber, se va deschide oficial sâmbătă, 13 iulie, pe strada Borviz nr.50, la ieșirea din Sfântu Gheorghe spre Șugaș Băi.

„Avem un atelier de biciclete, le personalizăm, le vopsim și le restaurăm, iar acum deschidem și acest juice bar. Evenimentul îl vom începe la ora 14:30, ne întâlnim în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe și pornim cu bicicletele prin oraș, după care venim la atelier unde vom prezenta bicicletele pe care le avem la ora actuală”, ne-a spus Molnár Hunor, unul dintre membrii echipei Vocalcycle.

Potrivit acestuia, cei prezenți vor putea să încerce bicicletele tandem #DoubleTrouble din cadrul atelierului și vor putea degusta fresh-uri, smoothie-uri și cocktail-uri din barul localului.

Articolul precedentPână la 1.000 lei lunar pentru fermierii covăsneni care angajează tineri
Articolul următorAu fost desemnate cele mai frumoase zone rezidenţiale din Sfântu Gheorghe