Sepsi OSK se deplasează la Ovidiu pentru meciul contra Viitorul Constanţa din etapa a 12-a a Ligii 1 de fotbal.

Înaintea acestei etape, cele două echipe sunt despărţite de 3 puncte şi 3 locuri în clasament. Viitorul se află pe locul 4 cu 19 puncte, în timp ce Sepsi OSK e pe 7 cu 16 puncte.

Din păcate pentru Eugen Neagoe, tehnicianul echipei din Sfântu Gheorghe nu se poate baza în această etapă nici pe Hadnagy Attila, care a suferit o accidentare în amicalul din Ungaria contra Akademia Puskas.

Se ştie deja despre accidentarea mai veche a lui Fülöp István, care va lipsi de pe teren cel puţin 6 luni de zile în urma unei rupturi de ligamente în meciul pierdut cu Gaz Metan Mediaş. Jucătorul a suferit o intervenţie chirurgicală, care a reuşit, şi va fi externat, cel mai probabil, în cursul zilei de joi.

Motivaţi şi pregătiţi pentru victorie

Cu toate acestea, Neagoe e încrezător în jucătorii săi, despre care spune că sunt motivaţi şi pregătiţi pentru victorie, cu atât mai mult cu cât intră pe teren după înfrângerea din meciul cu Gaz Metan Mediaş.

„Suntem în fața unui meci important, cum de fapt sunt toate, dar venim după înfrângerea suferită acasă, am pierdut contra Gaz Metan Mediaș un joc pe care nu mi-aş fi dorit să îl pierdem. Puteam să îl câștigăm dacă reușeam să marcăm noi în minutul 88 când am avut o ocazie foarte mare, dar fotbalul, cum am spus întotdeauna, așteaptă greșeală, am făcut o greșeală colectivă, am primit acel gol și am pierdut jocul. Dar băieții sunt pregătiți, sunt conștienți de importanța meciului şi am mare încredere că vom obține un rezultat bun sâmbătă seară, chiar dacă jucăm în compania unei echipe bune din campionatul nostru”, a declarat Eugen Neagoe, în cadrul unei conferinţe de presă.

Cât despre accidentarea lui Hadnagy, Neagoe a declarat: „Cred că în următoarele zile va fi apt pentru efort. Chiar dacă nu ne vom putea baza pe el în acest joc, contra Viitorului, la următorul meci va fi cu siguranţă pe teren”, a mai spus Eugen Neagoe.

Meciul dintre Viitorul Constanţa şi Sepsi OSK, din cadrul etapei a 12-a a Ligii I de fotbal, se va disputa sâmbătă seară, de la ora 21.

Articolul precedentElevii covăsneni, așteptați să se înscrie la cea de a III-a ediție a concursului „Fii inspirat”
Articolul următorAproape 1.000 de elevi covăsneni vor merge în excursii prin programul „Mai mult decât un loc pe hartă”