973 de elevi şi 71 de însoţitori din 17 localităţi covăsnene vor putea participa anul acesta la excursiile pentru cunoașterea județului, finanţate de Fundaţia Comunitară Covasna prin programul „Mai mult decât un loc pe hartă”.

La apelul programul, care a avut lansarea în data de 8 octombrie, au fost trimise 43 de aplicații, valoarea totală solicitată fiind de 41.387 lei, din care vor fi finanţare un număr de 27 de aplicaţii, iar fiecare proiect va beneficia de o finanţare cuprinsă între 500 şi 1.000 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Fundaţiei Comunitare Covasna, bugetul iniţial al programului era de 13.000 de lei, sumă adunată în urma Licitației Civile organizată la începutul acestei luni. Ulterior, sponsorii principali ai programului au contribuit cu sume importante, astfel încât bugetul a crescut la 18.724 lei.

Excursiile în cadrul programului „Mai mult decât un loc pe hartă” vor putea fi organizate în perioada octombrie – noiembrie, iar cheltuielile de transport vor fi decontate prin intermediul programului, fiind alocată suma de 33.380 lei.

Articolul precedentVIDEO: Sepsi OSK pleacă cu încredere în deplasarea de la Viitorul Constanţa
Articolul următorMădălina Linguraru, noua concurentă de la „Exatlon” sezonul II