Vremea frumoasă a permis ca lucrările de reparaţii la străzile din Sfântu Gheorghe să se desfăşoare în această perioadă, iar acestea vor continua atâta timp cât vremea va mai permite.

Astfel, la început de octombrie se lucrează pe strada Andrei Şaguna la reţeaua de apă pluvială şi la introducerea cablurilor în sol, iar pe strada Kós Károly s-a terminat introducerea cablurilor în sol, iar acum se lucrează la reţeaua de canalizare şi la pregătirea pentru realizarea fundaţiei.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe informează locuitorii că în perioada 3-9 octombrie va avea loc asfaltarea străzii Bánki Donát între străzile Kriza János şi Fabricii, urmând ca această porţiune să fie închisă total. În funcţie de starea vremii, lucrările vor putea fi terminate mai repede decât termenul preconizat.

De asemenea, lucrările de reabilitare pe străzile Váradi József şi Vulturilor au fost finalizate.

Angajaţii Grădinăriei au asfaltat în ultimele zile parcarea de lângă sediul BCR din centrul oraşului, acum se lucrează pe str. Luceafărului la intrările în blocuri.

Nu în ultimul rând, angajaţii societăţii locale Sepsi Utépítő SRL desfăşoară lucrări de asfaltare a parcării în spatele fostului sediu al Romtelecom pe B-dul Grigore Bălan, unde au fost finalizate deja trotuarul şi strada. Aceleaşi lucrări au loc şi la blocurile 63-64-65 de pe B-dul Grigore Bălan, iar pe str. Viitorului se montează bordurile, urmând asfaltarea străzii şi a parcării.

Lucrările din spatele blocului nr. 10 de pe B-dul Grigore Bălan, şi blocul nr.10 de pe str. Nicolae Iorga au fost finalizate.

Articolul precedentAproximativ 150 de firme covăsnene vor fi premiate la a 26-a ediție Topul firmelor
Articolul următor160 de câini îşi așteaptă noii proprietari la Adăpostul de la Câmpu Frumos