Aproximativ 150 de societăți comerciale din județul Covasna vor fi premiate săptămâna viitoare în cadrul celei de a 26-a ediții „Topului firmelor”, organizată la Sfântu Gheorghe de către Camera de Comerț și Industrie (CCI) Covasna.

Considerată cel mai important eveniment de afaceri din județul Covasna, Gala va reuni firme din domeniile Industrie, Comerț, Turism, Servicii, Construcții, Agricultură, pescuit și silvicultură,  Cercetare, dezvoltare și high tech, fiind deja înscrise peste 100 de societăți, potrivit președintelui CCI Covasna, Edler Andras.

„Evenimentul reprezintă o oportunitate deosebită pentru oamenii de afaceri și manageri de a lega noi parteneriate și pentru a găsi noi oportunități de afaceri. Topul Firmelor este și rămâne, fără îndoială, locul de întâlnire pentru cele mai prestigioase firme din județul Covasna”, transmit reprezentanții CCI Covasna pe site-ul instituției.

Ceremonia de premiere va avea loc joi, 10 octombrie, de la ora 18:00, iar înscrierile se fac până în data de 7 octombrie, pe site-ul: https://www.ccicv.ro/inregistrare. Informații suplimentare pot fi aflate telefonic, la numărul: 0755 085 842, persoană de contact Incze Eszter – asistent manager, sau prin e-mail: [email protected].

„În top intră firmele din toate domeniile. De fapt, topul asta înseamnă: selecția și premierea firmelor ce activează în diversele domenii codificate conform codului CAEN. Topul firmelor este organizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat. Ierarhia este construită pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării”, ne-a precizat președintele CCI Covasna, Edler Andras.

Profitul și cifra de afaceri în județul Covasna, în ușoară urcare

Potrivit datelor CCI Covasna, față de 2017, anul trecut cifra de afaceri înregistrată de firmele din județ a fost mai mare (la aproape 6,4 miliarde de lei, față de 6 miliarde), iar profitul a fost în creștere (de la 484 milioane lei, la 494 milioane lei), deși numărul de salariați a fost în ușoară scădere (de la 28.571 în 2017, la 28.354 anul trecut).

Articolul precedentVictorie lejeră pentru Sepsi-SIC în prima etapă a noului sezon de baschet feminin
Articolul următorUnde se mai lucrează la reabilitarea străzilor din Sfântu Gheorghe