Spectacolul de teatru-documentar „Chipul din oglinda apei” al Trupei Osonó ajunge la Târgu Mureș. Actorii Teatrului Independent din Sfântu Gheorghe vor susține vineri, 21 februarie, începând cu ora 16:00 o reprezentație în fața publicului prezent în Casa Deus Providebit din Târgu Mureş.

Spectacolul a avut premiera în 2011 și de atunci s-a tot jucat pe 3 continente, respectiv în 24 de țări și 188 de orașe. Producția Osonó a reprezentat România și Europa de Est la 12 festivaluri internaționale şi a obținut mai multe premii.

„Evenimentul este organizat de Caritas Alba Iulia și face parte din Proiectul co-finanțat de EEA Norway Grants și Renovabis, proiect care este dedicat tinerilor defavorizați și are drept scop scăderea abandonului școlar, reducerea fenomenului de migraţie a tinerilor și sprijinirea tinerilor șomeri în efortul de a-şi găsi un loc de muncă şi un scop în viaţă. Teatrul Independet Osonó a devenit partener al acestui complex proiect datorită bogatei sale experienţe în derularea de proiecte educaţionale şi sociale. Astfel, doi membri ai Trupei, Fazakas Misi și Mucha Oszkár, au condus ateliere de teambuilding, de autocunoaștere și dezvoltare a personalității pentru elevii Liceului Tehnologic Avram Iancu. Etapa următoare a Proiectului constă în prezentarea unui spectacol care este construit pe baza poveștilor adevărate ale tinerilor de aceeași vârstă”, a transmis managerul teatrului, Fazakas Misi.

Intrerea este liberă iar rezervările se pot face pe [email protected].

Distribuția: Mucha Oszkár, Mihácsi Veronika, László Fruzsina, Póra Jácinta, Basa Ádám

Articolul precedent23 de programe de formare profesională pentru peste 300 de șomeri, în 2020, prin AJOFM Covasna
Articolul următorSfântu Gheorghe ar putea avea un Muzeu al comunismului în locul Casei de Cultură a Sindicatelor