Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Covasna va organiza în cursul anului 2020, prin Centrul Propriu de Formare Profesională a Adulților și prin Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților din Brașov, programe de formare profesională gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă (șomeri indemnizați și neindemnizați).

În perioada februarie-martie, la Sfântu Gheorghe se vor organiza programe de formare profesională pentru lucrători în comerț, recepționeri de hotel, bucătari, casieri, agenți de securitate, competențe informatice, inspector/referent resurse umane, iar la Întorsura Buzăului pentru lucrători în comerț.

Planul de formare profesională pentru anul 2020 al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Covasna prevede organizarea a 23 de programe de formare profesională, la care vor participa 322 de șomeri, în  18 ocupații/competențe, respectiv agent curățenie clădiri și mijloace de transport, agent de securitate, ambalator manual, bucătar, casier, cofetar-patiser, competențe antreprenoriale, competențe informatice, competențe sociale și civice, contabil, infirmieră, inspector (referent) resurse umane, lucrător în comerţ, lucrător în structuri pentru construcţii, manichiurist-pedichiurist, ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie, recepționer de hotel, tehnician maseur.

Persoanele interesate să urmeze un program de formare profesională organizate de agenție, sunt invitate să se înscrie la sediul AJOFM Covasna, Sfântu Gheorghe, B-ul Gen. Grigore Bălan nr.14, cam 2/parter.

Informații se pot obține la sediu sau la numărul de telefon 0267-312157/int. 112.

Articolul precedentAlte 3 școli din județul Covasna închise din cauza virozelor
Articolul următorTrupa Osonó duce mesajul tinerilor defavorizaţi la Târgu Mureș