Licitația pe care galeria echipei de fotbal Sepsi OSK a organizat-o săptămâna trecută, în cadrul campaniei de ajutorare a Caselor de copii „Sfântul Francisc” din județele Covasna și Harghita, s-a încheiat miercuri.  

Tricoul oficial, cu autograful jucătorului Attila Hadnagy a fost câștigat de un suporter din Oradea, care a licitat 1.500 de lei.

„Câștigătorul este Adrian Badea, care a licitat și a câștigat cu suma de 1.500 Ron, dar este interesant că domnul este din Oradea, și atât el, cât și tatăl său au abonamente la meciurile Sepsi OSK, însă nu au ajuns niciodată la vreunul dintre meciuri. Pur și simplu sunt fani. Am vorbit la telefon, m-a sunat domnul respectiv, o să viteze banii iar noi vom trimite tricoul prin poștă. Așa am procedat și primăvara trecută”, a declarat reprezentantul galeriei oficiale Sepsi OSK, Nagy Lázár József.

Licitația a pornit de la 250 de lei, iar cei interesați puteau oferta din 10 în 10 lei.

Ajutoarele adunate în cadrul campaniei vor porni către Casele de copii „Sfântul Francisc” joi, 20 decembrie, de ele urmând să beneficieze aproximativ 150 de copii.

Articolul precedentPeste 300 de persoane angajate în luna noiembrie prin intermediul AJOFM Covasna
Articolul următorTraficant de droguri, prins în flagrant de poliţiştii covăsneni cu 70 de grame de cocaină