Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Covasna, au depistat un tânăr bănuit de trafic de cocaină.

La data de 17 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna au surprins un tânăr braşovean, de 20 de ani, pe raza municipiului Brașov, în timp ce ar fi ridicat de la un transportator privat un colet livrat prin intermediul unei firme de transport internațional.

Întrucât existau indicii că în interiorul pachetului se aflau substanțe interzise, polițiștii l-au condus la sediu pentru continuarea verificărilor.

La controlul coletului au fost descoperite, disimulate într-un ambalaj de patiserie, 70 de grame de cocaină fără aditivi, valoarea de piață a acesteia fiind estimată la 15.000 de euro.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Covasna, în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Operațiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiteri infracțiunilor de introducere ilegală în țară de droguri de mare risc, trafic cu droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc.

Articolul precedentTricou cu autograful lui Attila Hadnagy, câștigat de un suporter din Oradea la o licitație organizată de Sepsi OSK
Articolul următorDSVSA Covasna: „Oamenii pot să cumpere de oriunde carne de porc, dar să fie locuri autorizate”