În urma activităților de investigare, desfășurate de polițiștii de la Biroul Investigații Criminale al Poliției municipiului Sfântu Gheorghe, au fost identificate trei persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt.

Un bărbat de 57 de ani este bănuit că ar fi sustras, în data de 12 noiembrie, un portofel uitat de o femeie în incinta unei instituții publice din municipiu. Acesta este cercetat penal acum pentru săvârșirea infracțiunii de furt, polițiștii desfășurând activități pentru recuperarea prejudiciului, ce se ridică la 3.000 de lei.

Un alt bărbat de 48 de ani este cercetat de polițiști, fiind bănuit că la începutul acestei luni ar fi sustras o bicicletă din fața unui bloc de locuințe din Sfântu Gheorghe. În acest caz prejudiciul a fost recuperat și urmează să fie restituit persoanei vătămate.

A furat 2 lei dintr-un automat de cafea, dar paguba se ridică la aproximativ 1.000 de lei

Potrivit IPJ Covasna, oamenii legii cercetează şi un tânăr în vârstă de 16 ani care a încercat să fure bani dintr-un automat de cafea.

A crezut va da lovitura când s-a hotărât să sustragă o casetă de colectare de bancnote a unui automat de cafea, însă planurile sale au fost date peste cap întrucât, în urma acestei isprave, tânărul s-a ales cu 2 lei profit”, transmit reprezentanţii IPJ Covasna.

Tânărul a fost identificat și este cercetat acum pentru furt, prejudiciul creat prin distrugerea respectivei casete colectoare de valori fiind de circa 1.000 de lei.

Articolul precedentNoi plăcuţe rutiere bilingve pe străzile Lunca Oltului şi Lt. Păiuş David
Articolul următorPreședintele CJ Covasna: „Nu există politician sau înalt funcţionar public român care să-mi pună botniţă”