IPJ Covasna anunţă că miercuri au avut loc 3 accidente rutiere pe drumurile din judeţ, două dintre ele având urmări grave.

Şofer rănit grav din cauza oboselii la volan

Primul accident grav a avut loc miercuri după-amiază în jurul orei 15:30, când polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul că pe raza localităţii Lunga s-a produs un accident rutier cu victimă.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 68 ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 11, pe fondul oboselii a pierdut controlul asupra vehiculului, părăsind partea carosabilă, și a acroșat un hidrant de alimentare cu apă.

Din accident a rezultat rănirea gravă a celui aflat la volan, acesta fiind transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate.

Biciclist rănit grav la Bicfalău

La ora 17:15 a urmat al doilea accident grav, de această dată la Bicfalău. La fața locului polițiștii au stabilit că un tânăr în vârstă de 17 ani, în timp ce circula cu bicicleta pe D.C. 27B, a pătruns în intersecția cu D.J. 103B fără a respecta semnificația indicatorului rutier „Oprire” și a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula regulamentar.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a biciclistului, acesta fiind transportat la o unitate medicală.

Conducătorul auto, identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 33 de ani, a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind zero, motiv pentru care i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Accident ușor la Târgu Secuiesc

Tot miercuri, polițiștii din Târgu Secuiesc au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier cu victime la intersecția dintre str. Gării cu str. Molnar Jozsias din municipiu.

Un tânăr de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a fost tamponat în partea dreaptă de către o bicicletă condusă de o minoră în vârstă de 10 ani, aceasta pătrunzând în intersecția de referință fără a respecta indicatorul „Oprire” și fără a se asigura.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a minorei, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, și i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge la unitatea medicală.

În toate cele trei accidente, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentO nouă premieră la Studio M: „Variations: No.1”
Articolul următorInvestiţii de 24 de milioane de lei la Colegiul „Székely Mikó” din Sfântu Gheorghe