Trupa Studio M se pregătește pentru a doua premieră a stagiunii curente. Regia și coregrafia spectacolului sunt semnate de Ermira Goro, fosta interpretă a trupei britanice DV8 Physical Theatre.

Numele coregrafei Ermira Goro nu este necunoscut în rândul publicului din Sfântu Gheorghe, artista a fost prezentă la cea de-a doua ediție a Festivalului FLOW din 2017, în producția „Dandelion” (Onassis Cultural Centre). Fosta dansatoare a trupei DV8 Physical Theatre revine acum la Studio M în calitate de coregraf şi regizor. „Variations: No.1” explorează posibilitățile cunoașterii și ale autocunoașterii prin limbajul teatrului fizic, anunţă organizatorii.

Realizarea producției este susținută de Fundația Bethlen Gábor. Concept, regie și costume:  Ermira Goro, coregrafie: Ermira Goro și interpreții, compozitor: Stavros Gasparatos, light design: Vaggelis Mountrichas, consultant dramaturgie: Márton Imola. Interpreți: László Bajkó, Katalin Gáll, Emília Polgár, László Szekrényes, Attila Veres Nagy.

Premiera spectacolului va avea loc pe 30 octombrie, miercuri de la ora 18:00 la Studioul de Dans Háromszék. Biletele sunt disponibile la Biroul de Organizare din Sfântu Gheorghe și pe www.biletmaster.ro. Spectacolul va fi şi în programul de deschidere al Festivalului Internațional de Teatru Mișcarea FLOW3 pe 13 noiembrie de la ora la 19:00 la Studioul de Dans.

Articolul precedentDirecția Agricolă Covasna susține că respectarea Ordinului 119 ar însemna desființarea a 2/3 din fermele din județ
Articolul următorTrei accidente în ultimele 24 de ore pe drumurile din judeţ