Traficul rutier pe  DN 11 și DN 2D în județul Covasna a fost reluat joi dimineață, însă în continuare anumite sectoarte de drum rămân închise, după ce noaptea trecută mai mulți copaci au fost doborâți de vânt. 

Polițiștii covăsneni le recomandă șoferilor să circule cu prudență .

Potrivit IPJ Covasna, la această oră DN13E între localitățile Zagon și Barcani este blocat până la prânz din cauza copacilor căzuți pe carosabil.

De asemenea, DC14 Covasna – Comandau este blocat pentru curățare.

Începând cu ora 08.00 se ridică restricțiile de pe DN10 Buzău -Întorsura Buzăului-Brașov.

În ultimele 12 ore, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Brașov a acţionat cu 139 autoutilaje şi s-au răspândit 957 tone material antiderapant.

***

Până la ora 08:00 mai multe județe, printre care și Covasna au fost sub codul portocaliu de viscol și ninsori. În ultimele ore, pompierii covăsneni au fost solicitați să intervină pe DN2D la Ojdula, și pe DN11 în zona Oituz, pentru degajarea copacilor căzuți pe partea carosabilă.

Șoferilor li se recomandă să nu pornească la drum decât dacă este necesar, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Articolul precedentCopaci rupți, drumuri închise, accidente și incendii în ultimele ore, în urma vremii nefavorabile
Articolul următorÎn următorii ani, Primăria Sfântu Gheorghe va pune și mai mult accent pe energia verde