În urma manifestării fenomenelor meteo periculoase prognozate de codul portocaliu emis pentru județul Covasna, pompierii au fost solicitați să intervină în localitatea Brețcu, unde un arbore cazuse peste un autoturism. Din fericire nu au rezultat pagube materiale.

Echipajele ISU Covasna au intervenit și în zona Pasului Oituz, la limita județelor Covasna și Bacău, unde o ambulanță SAJ Bacău ce transporta un pacient a rămas blocată în trafic. La această oră intervine un echipaj al Secției Targu Secuiesc și un echipaj al ISU Bacău;
În localitatea Barcani pompieri din cadrul Pichetului Întorsura Buzăului au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la hornul unei case de locuit.
Și în Sita Buzăului, pentru stingerea unui incendiu produs la hornul unei case de locuit intervine Pichetul Întorsura Buzăului;
În localitatea Brădet, echipaje ale Pichetului Întorsura Buzăului intervin la un accident rutier, iar în localitățile Întorsura Buzăului ,Barcani, Saramas și Oituz au existat întreruperi în furnizarea energiei electrice.

In acest moment echipajele Electrica lucrează pentru remedierea problemelor.

Pe DN 11, în zona Oituz, mai mulți copaci sunt căzuți pe carosabil iar circulația este in acest moment blocată.

Peste 30 de pompieri, polițiști și jandarmi actioneaza pentru eliberarea carosabilului. Pompieri din cadrul Sectiei Targu Secuiesc si Detasamentului Sfantu Gheorghe intervin cu autospeciale de descarcerare pentru taierea si degajarea arborilor în siguranta.

Având în vedere evoluția fenomenelor meteorologice, începând cu ora 22:00, se va închide circulația pe drumurile naționale care tranzitează județul Buzău.

Articolul precedentMai multe drumuri închise sau blocate din cauza vremii nefavorabile
Articolul următorTrafic reluat pe DN11 și DN2D în județul Covasna. Recomandările polițiștilor