Predicatorul internațional și instructorul motivațional Nicholas James Vujicic, cunoscut ca „bărbatul fără brațe și picioare”, ajunge săptămâna viitoare la Sfântu Gheorghe unde va susține o conferință în fața publicului.

Evenimentul va avea loc în data de 24 octombrie, între orele 11:00 – 14:00, la Arena Sepsi, iar organizatorii anunță că biletele s-au epuizat.

„Au fost puse în vânzare undeva la 7-800 de bilete, cam asta e ce s-a vândut până acum, iar organizatorii spuneau că ne anunță dacă vor mai fi puse în vânzare pe bilete.ro. Totul e sold out”, ne-a explicat directorul Sepsi ReKreativ, Bodor Lorand.

Născut fără mâini şi fără picioare, australianul în vârstă de 37 de ani s-a făcut cunoscut în întreaga lume datorită predicilor sale motivaționale, și pentru faptul că, în ciuda dizabilităților sale, înoată, joacă fotbal şi golf şi poate chiar să scrie.

„În multele sale prelegeri și conferințe internaționale, Nick abordează cu seninătate subiecte precum handicapul, speranța și credința creștină pe care le îmbină atât de bine încât, nu doar vorbele, cât și viața și cariera sa sunt o mare încurajare pentru cei care au ocazia să-l vadă și să-l asculte. Discursurile sale au relevanță și se adresează atât elevilor, studenților, cât și adulților”, transmit organizatorii evenimentului.

Articolul precedentÎn 6 localități din județul Covasna intabularea devine gratuită
Articolul următorPeste 900 de semnături pentru mutarea locației „Family Adventure Park” de la Șugaș Băi