Ștrandul municipal din Sfântu Gheorghe ar putea fi deschis la mijlocul săptămânii viitoare, cu respectarea măsurilor pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2, dar și cu un număr redus de intrări față de anii anteriori.

Într-o postare pe Facebook, reprezentanții Sepsi ReKreativ, societatea care administrează bazele de agrement și sportive ale Municipalității, au transmis că Ștrandul ar putea fi redeschis publicului în data de 9 iulie.

„Știm că așteptați foarte mult deschiderea Ștrandului. Din acest motiv, noi, cu mult entuziasm pregătim terenul, pe de o parte pentru a putea oferi toate facilitățile de relaxare și agrement atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, și pe de altă parte, pentru a asigura condițiile impuse de autorități”, transmit reprezentanții Sepsi ReKreativ.

Directorul societății, Bodor Lorand, a declarat pentru Agerpres că intrarea în incinta ştrandului se va face în două serii, dimineaţa între orele 08:00 – 13:00 şi după-amiaza între orele 14:00 – 19:00, pauza de o oră urmând să fie folosită petnru dezinfectarea spaţiilor comune şi a şezlongurilor.

Numărul persoanelor care vor avea acces simultan în incinta ştrandului va fi redus la aproape jumătate.

Articolul precedentReducere de 20% la impozitul anual penru locuitorii din Ozun
Articolul următorRată de promovare de peste 61% în judeţul Covasna la prima sesiune a examenului de Bacalaureat