Între 6 și 8 aprilie, Trupa Osonó din Sfântu Gheorghe va desfăşura un turneu în judeţul Satu Mare, unde va susţine trei reprezentații cu spectacolul “Chipul din oglinda apei”, în regia lui Fazakas Misi.

Turneul face parte dintr-un complex proiect de educație teatrală, cofinanţat de Ministerul Resurselor Umane / Emberi Erőforrások Minisztériuma din Ungaria, și are drept scop întâlnirea cu adulți și tineri din comunități mici / marginale, care nu au acces la evenimente teatrale, sau care trăiesc în zone defavorizate din punct de vedere cultural, social şi economic.

„Chipul din oglinda apei este un spectacol prin care Trupa Osonó a experimentat formula de teatru documentar, pe urmele problemelor copiilor singuratici, ale părinţilor neajutoraţi şi ale tinerilor vulnerabili. Teatrul Osonó este o iniţiativă teatrală independentă, un atelier cultural, unde tinerii au şansa de a experimenta diverse formule teatrale contemporane. Proiectele educaţionale şi sociale sunt gândite drept spaţii de întâlnire şi dezbatere pe teme de maximă actualitate, unde participanţii trăiesc o intensă experienţă a cunoaşterii de sine, prin confruntarea cu ceilalţi”, a transmis managerul trupei Osonó, Fazakas Misi.

Programul turneului:

6 aprilie, ora 19:00 – Centrul Cultural Micula

7 aprilie, ora 19:00 – Cămin Cultural Agriș

8 aprilie, ora 19:00 – Cămin Cultural Lazuri

Articolul precedentÎnscrieri pentru târgurile şi Parcul de distracţii de la Zilele Sfântu Gheorghe
Articolul următor45 de amenzi contravenţionale pentru nerespectarea vitezei, în ultimele 24 de ore, în judeţul Covasna