Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Tega SA așteaptă înscrierea prestatorilor de servicii pentru târgul de la Zilele Sfântu Gheorghe, respectiv pentru Parcul de Distracții care va funcționa în aceeași perioadă în parcarea de lângă Arena Sepsi. De asemenea, are loc în continuare și înscrierea pentru Târgul meșteșugarilor.

Pentru locurile de vânzare la Târgul de la Zilele Sfântu Gheorghe, care va fi organizat în perioada 3-5 mai 2019 în centrul orașului, se va organiza licitație publică în plic închis pentru alimentație publică (kürtőskalács, langoș, popcorn, înghețată, produse ale producătorilor primari etc.), prezentare de produse și vânzare de cărți. Ofertele pot fi depuse la Biroul de Relaţii cu Publicul, Informații, Registratură din cadrul Primăriei sau la sediul Tega SA (Str. Crângului nr. 1). Anunțul și regulamentul licitației publice, formularele, harta târgului se găsesc la Biroul de Relaţii cu Publicul, Informații, Registratură din cadrul Primăriei sau la sediul Tega SA pentru administrarea pieței, respectiv pe site-ul http://www.sepsiszentgyorgyinfo.ro. Alte detalii pot fi solicitate la numărul de telefon 0367401911. Termenul de înscriere: 10.04.2019 ora 10:30.

Parcul de distracţii, mutat la Arena Sepsi

Parcul de Distracții de lângă Arena este operat de Sepsi ReKreatív SA. Aici sunt așteptați nu numai operatori de jocuri, ci și întreprinzători care să asigure în această locație a Zilelor Sfântu Gheorghe alimentația publică, amenajând totodată și serviciul de rotiserie și raftul cu băuturi de tip open bar. Pentru alte detalii şi înscrieri poate fi contactat Bodor Lóránd la numărul de telefon 0744347252. Termenul de înscriere: 26 aprilie.

De asemenea, are loc în continuare și înscrierea pentru Târgul meșteșugarilor, care va avea loc în strada Kós Károly (150 de corturi albe, de 3×3 m, responsabil Veres Ferenc: 0722370096) și în strada Gróf Mikó Imre (80 de corturi textile-lemn și 10 corturi albe de 3×3 m, responsabili Gál Andrea: 0749256805 și Várallyay Réka: 0724519924). Taxă de participare: 153 lei/3 zile – pentru vânzătorii cu cort alb propriu, respectiv 170 lei/3 zile pentru solicitanții de corturi textile-lemn. Înscrierea se face online pe site-ul  https://bit.ly/2HICNRp. Alte detalii se găsesc pe site-ul http://www.sepsiszentgyorgyinfo.ro. Termenul de înscriere: 11.04.2019.

Articolul precedentBere în schimbul recipientelor din sticlă, la Sfântu Gheorghe. Parbrizele și geamurile nu sunt acceptate!
Articolul următorSpectacolul „Chipul din oglinda apei” al Trupei Osonó ajunge la Satu Mare