Polițiștii covăsneni i-au sancționat pe ambii conducători auto care în cursul zilei de luni au fost implicați într-un accident, produs la intersecţia semaforizată dintre str. 1 Decembrie 1918 şi b-dul Gen. Grigore Bălan, și în urma căruia un autoturism s-a răsturnat pe capotă.

Potrivit IPJ Covasna, unul dintre șoferi a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, în vreme ce al doilea „a forțat” culoarea galbenă. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale, însă șoferul mașinii care s-a răsturnat a suferit un atac de panică și a solicitat să fie transportat la spital.

„Vorbim doar despre pagube materiale în urma evenimentului. Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional. Șoferul care venea de pe str. 1 Decembrie, pe direcția spre Gară, a trecut prin intersecție pe culoarea roșie a semaforului, în timp ce al doilea șofer a trecut pe culoarea galbenă a semaforului. Vorbim despre o culpă comună”, ne-au precizat reprezentanții IPJ Covasna.

Aceștia au mai precizat că șoferul care a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului a rămas fără permis de conducere.

Articolul precedentÎn curând se deschi pârtia de schi și patinoarul din Covasna
Articolul următorVIDEO. Taxa de salubritate va fi majorată de la 1 ianuarie în judeţul Covasna