Mai sunt câteva săptămâni până la deschiderea oficială a sezonului de schi iar iubitorii sporturilor de iarnă se vor putea bucura din nou de una dintre cele mai mari pârtii din județ.

Primăria Covasna a anunțat că pregătirile pentru punerea în funcțiune a pârtiei „Lőrincz Zsigmond” din stațiune au început, iar turiștii vor avea la dispoziție și în acest an patinoarul mobil, întrucât defecțiunile tehnice pe care acesta le avea anul trecut sunt în curs de remediere.

„Ne pregătim pentru sezonul de iarnă. La patinoarul mobil de la baza pârtiei de schi înlocuim sistemul de țevi de recirculare a agentului frigorific, pentru a înlătura situațiile neplăcute de anul trecut, cauzate de defecțiunile covorului de țevi. Lucrăm și la pregătirea pârtiei de schi: instalație teleschi, tunuri de zăpadă, garduri de protecție, amenajarea terenului, etc.”, a transmis primarul stațiunii, Gyerő József.

Cu două tronsoane, unul de 400 metri lungime, cu un grad de dificultate uşor, şi altul de 1.000 de metri lungime și grad de dificultate mediu, pârtia de schi „Lorincz Zsigmond” este cea mai mare din județ, iar de anul trecut, la baza acesteia, turiștii au la dispoziție și un patinoar mobil artificial, primit cadou în anul 2017 de la Primăria municipiului Sfântu Gheorghe, și care va fi funcțional pe toată perioada în care se va putea schia.

Imagine

ImagineImagineImagine

Articolul precedentA crescut numărul camerelor de supraveghere din Sfântu Gheorghe
Articolul următorȘoferul care a provocat luni un accident într-o intersecție din Sfântu Gheorghe a rămas pieton