Tinerii care provin din medii defavorizate, și pentru care deținerea permisului de conducere reprezintă o condiție sau ar putea fi un avantaj la angajare, se pot înscrie până pe data de 25 ianuarie 2020 în programul  „Permis pentru viitor”.

Ajuns la cea de-a 5-a ediție, programul este adresat tinerilor cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, care doresc să obțină permis de conducere pentru oricare dintre categoriile B, C sau D, inclusiv tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie.

Fondul programului este de 75.000 lei, anunță organizatorii, iar solicitările de finanțare pot fi depuse și online începând din acest an, pe site-ul Fundației Pentru Comunitate, prin crearea unui cont personal; sau prin poștă la adresa: „Fundația Pentru Comunitate, 400750 Cluj, O.P. 1, C.P. 390”, cu mențiunea „Permis pentru viitor”, trecută pe plic.

În cele patru ediții de până acum, 60 de tineri au obținut permis de conducere categoria B, 8 categoria C și un carnet categoria B, automobil adaptat pentru persoane cu dizabilităţi. Alți 57 de beneficiari sunt programați pentru susținerea examenului sau se află în diferite faze ale cursurilor școlii de șoferi.

Articolul precedentPentru ce ne poate legitima poliția de anul viitor
Articolul următorSepsi SIC Sfântu Gheorghe încheie EuroCup Women cu victorie în fața suedezelor de la Lulea BBK (64-48)