Campioana României la baschet feminin, ACS Sepsi SIC, a învins echipa suedeză Lulea BBK în ultimul meci din faza grupelor în această ediție a EuroCup Women, jucat joi seara în Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe, scor final 64 – 48 (26–11; 13–12; 15–9; 10–16).

Formația covăsneană era deja calificată în play-off înaintea partidei cu Lulea BBK, iar victoria în fața suedezelor le-a adus jucătoarelor antrenate de Zoran Mikes două puncte importante în lupta pentru un loc cât mai bun în clasamentul calificatelor în faza eliminatorie, după care se stabilesc duelurile din primul tur de play-off.

În turul din Suedia, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-a impus cu 81-74 după un meci în care nu a avut cea mai bună evoluție, lucru recunoscut și de antrenorul Zoran Mikes.

Chiar și așa, jucătoarele s-au distanțat decisiv în sfertul patru și au obținut o victorie importantă.

Sepsi are un parcurs perfect în campionat, cu 9 victorii consecutive, fiind singura echipă cu punctaj maxim în LNBF.

Înaintea meciului de joi seara, Clubul a organizat o colectă de cărți, invitând suporterii să doneze pentru Centrul Rezidenţial pentru Vârstnici Casa Nikodemus din Sânpetru şi pentru Căminul de bătrâni „Zathureczky Berta” din Sfântu Gheorghe.

Articolul precedent(și) Covăsnenii se pot înscrie pentru „Permis pentru viitor”
Articolul următor„Natură contemporană” – expoziție de opere de artă ce îmbină natura și cultura, la Sfântu Gheorghe