Sepsi OSK şi Dinamo Bucureşti se întâlnesc luni seară de la ora 21:00 în ultimul meci al etapei a 8-a din Liga 1 de fotbal.

Înaintea partidei, Sepsi are cea mai bună apărare din campionat, cu doar 5 goluri primite în 7 partide, fiind alături de Gaz Metan Mediaş singura echipă neînvinsă în acest sezon.

De partea cealaltă, Dinamo se află la a doua partidă cu Dusan Uhrin pe bancă şi vine după o victorie clară cu 3-0 în etapa trecută cu Hermannstadt.

În ceea ce priveşte partida de luni seară, Sepsi OSK face un apel către suporteri să-și ocupe locul de pe rândul și din sectorul indicat pe bilet/abonament, să nu staționeze pe scări, pe căile de acces sau în dreptul căilor de evacuare.

De asemenea, suporterii sunt rugaţi să vină din timp la stadion pentru a se evita aglomeraţia la porţile de acces. Accesul în stadion se va face începând cu ora 19:30.

Articolul precedentGalerie subacvatică, o masă de fotbal și un tractor pe fundul lacului, printre viitoarele proiecte ale Centrului de scufundări de la Dalnic
Articolul următorNoul Centru de agrement din Comandău a fost finalizat