Centrul de agrement pentru tineret din localitatea Comandău a fost finalizat, informează conducerea Consiliului Judeţean Covasna.

Centrul a fost construit dintr-o investiţie de 4,5 milioane de lei în locul fostei tabere şcolare şi urmează să fie pus în funcţiune în maximum două luni, a declarat preşedintele CJ Covasna, Tamás Sándor.

Centrul are o capacitate de 60 de locuri la nivel de trei margarete şi va putea fi folosit pentru cazarea tinerilor, sportivilor şi turiştilor, atât pe timpul verii, cât şi iarna.

„Am finalizat investiţia propriu-zisă, urmează să o mobilăm, asta va dura o lună, două, deci toamna acesta o vom inaugura. Instituţia nou creată are o capacitate de 60 de locuri şi va putea fi folosită şi pe timp de vară şi pe timp de iarnă. Am creat posibilitate de cazare la nivel de trei margarete pentru tineri, pentru sportivi şi pentru turişti, asta înseamnă că am amenajat nu numai clădirile, ci şi întreaga curte. Am amenajat şi un teren de fotbal şi o sală de sport, iar anul ăsta vom începe construirea unei şcoli noi în apropiere, care va avea şi o sală de conferinţă. Deci, nu e vorba numai despre o cabană şi despre o şcoală, ci am dezvoltat integrat această locaţie”, a precizat Tamás Sándor.

Articolul precedentSepsi OSK – Dinamo se joacă luni seară la Sfântu Gheorghe
Articolul următorMajorarea salariului minim în construcţii a blocat reabilitarea Drumului Judeţean Valea Mare – Întorsura Buzăului