Protest AJPIS Brasov

Zeci de covăsneni protestează, joi, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială din Brașov, scrie brasovtv.com.

Oamenii care participă la protest sunt nemulțumiți din cauză că nu au primit ajutoare de urgență – așa cum prevede legea, pentru pagubele suferite în urma inundațiilor care au avut loc în urmă cu câteva luni.

Inițial,  protestatarii le-au cerut explicații angajaților de la A.J.P.I.S. Covasna. Aceștia le-au spus că nu există personal specializat pentru astfel de activități și i-au trimis la A.J.P.I.S. Brașov.

Joi dimineață, peste 50 de covăsneni au venit la Brașov, dar nu li s-a permis accesul în sediul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială. În cele din urmă, au reușit să intre în clădire și discută cu directoarea A.J.P.I.S. Brașov.

La fața locului au ajuns și polițiștii și jandarmii, chemați, cel mai probabil, de oficialii Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, pentru calmarea spiritelor.

Cei peste 50 de covăsneni aflați la Brașov susțin că ar fi trebuit să primească și ei ajutoare în urma pagubelor produse de inundații, așa cum s-a întâmplat în cazul altor 7 familii aflate în situații similare. Oamenii amenință că sunt dispuși să meargă chiar și la București, pentru rezolvarea problemei.

Articolul precedentÎnscrieri la cursul de apicultor organizat de Direcția pentru Agricultură Covasna
Articolul următorEugen Neagoe: „Sper ca Voluntari să rămână fără victorie şi după meciul cu Sepsi”