Sepsi OSK primeşte vineri seară vizita ultimei clasate în Liga 1, FC Voluntari, într-un meci care se joacă de la ora 18:00 pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

Surpriza plăcută a acestui început de sezon, Sepsi OSK se află pe locul 3 după 8 etape, la egalitate cu Astra Giurgiu şi Gaz Metan Mediaş, şi la doar un punct de liderul FCSB.

Joi a avut loc la sediul clubului din Sfântu Gheorghe conferinţa de presă dinaintea meciului cu Voluntari. Antrenorul Eugen Neagoe a declarat că speră ca oaspeţii de vineri să rămână fără victorie şi după această partidă.

„Suntem în faţa celui mai important, poate, joc de până în acest moment, deoarece în cazul unei victorii cu Voluntari urcăm pe primul loc în clasament pentru cel puţin două zile, şi ar fi un lucru formidabil pentru noi toţi. (…) Suntem o echipă foarte greu de învins, suntem cea mai bună defensivă din ţară în acest moment, şi aşa vreau să rămânem”, a declarat Eugen Neagoe.

„Este foarte greu şi pentru mine să aleg cei 18 jucători pentru fiecare partidă”

De asemenea, tehnicianul s-a declarat bucuros că nu are probleme de lot, toţi cei 24 de jucători fiind apţi pentru această partidă, dintre aceştia urmând să aleagă lotul de 18 pentru foaia de joc.

„Este foarte greu şi pentru mine să aleg cei 18 jucători pentru fiecare partidă, dar nu suntem foarte mulţi, dar ei ştiu importanţa fiecăruia din echipă, pentru mine toţi sunt importanţi. Mă bucur că ei au înţeles, sunt băieţi de mare caracter, iar acest lucru ne ajută”, a mai spus Neagoe.

Deşi pe hârtie pare cel mai uşor meci pentru Sepsi din acest sezon, urmând să întâlnească echipa de pe ultimul loc, fără victorie după opt etape, Eugen Neagoe spune că nu va fi un meci uşor.

„Voluntari este o echipă bună, cu jucători valoroşi, chiar dacă nu au reuşit să câştige niciun meci până acum. Sper să rămână fără victorie şi după meciul de vineri seară”, a completat Eugen Neagoe.

Articolul precedentProtest al covăsnenilor afectaţi de inundaţii, la sediul Agenţiei de Inspecţie Socială din Braşov
Articolul următorDSVSA Covasna: Intensificăm controalele pentru prevenirea răspândirii pestei porcine