Sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 19:00, la Cinema Arta din Sfântu Gheorghe are loc proiecția de gală a primului film inspirațional românesc, „Coborâm la prima”.   

„Coborâm la prima” este un film independent, produs şi regizat de Tedy Necula, imaginea fiind semnată de Alexandru Timoşca, iar scenariul îi aparţine Alexandrei Axinte. Filmul a câştigat de curând, printre numeroase alte premii, Trofeul IPIFF 2018 și Premiul UPFAR- ARGOA pentru cel mai bun debut în filmul de lung metraj indie de ficțiune.

Filmul spune povestea călătorilor dintr-un vagon de metrou, a doua zi după incendiul de la Colectiv, care sunt nevoiți să petreacă împreună câteva ore pentru că metroul se opreşte între stații. Călătorii încep să se descopere, să înlăture judecățile și prejudecățile pe care le au față de cei cu care, din întâmplare, sunt colegi de călătorie.

În distribuție se regăsesc unii dintre cei mai îndrăgiţi actori români: Constantin Cotimanis, Adrian Păduraru, Teodora Mareş, Victoria Cociaş, Constantin Drăgănescu, Emilian Oprea, Ela Ionescu, Dan Murzea, Tudorel Filimon, Gavril Pătru, Tomas Otto Ghela, Cezar Grumăzescu, Francesca Leonte, Andrei Eftene, Dana Porlogeu, Iulia Dumitru şi Sonia Teodoriu.

Caravana va ajunge sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, alături de câțiva actori din distribuție, iar la finalul proiecției va urma o sesiune de Q&A.

Biletele pot fi achizionate online sau la casa de bilete a cinematografului Arta by Cityplex.

Articolul precedent180 de articole pirothenice confiscate de poliţiştii covăsneni de la un tânăr de 26 de ani
Articolul următorAu fost lansate proiectul și prima sesiune de îndrumare GAL SEPSI