Vremea va fi și astăzi neobișnuit de caldă pentru această perioadă din an.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât normalul perioadei, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile nord-estice.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice, dar și deficitar în cele nordice, centrale și estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval. Maximele vor urca până la 18 grade.

În București, regimul termic se va menține cu mult mai ridicat decât cel specific perioadei. Temperatura va fi de aproximativ 18 Celsius. Cerul va fi înnorat, iar vântul va sufla slab și moderat. Șansele de precipitații sunt minime.

Fluxul de aer blând dinspre sud va continua și în zilele următoare. Din acest motiv, temperaturile vor rămâne foarte ridicate și în această săptămână, cu maxime de până la 20°C în vestul țării.

Datorită presiunii atmosferice mai ridicate, ne vom bucura de o vreme frumoasă și liniștită. Șansele de ploaie vor fi reduse și doar local vor fi unele înnorări temporare, mai ales în a doua parte a săptămânii.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorAnaliză tranșantă a lui Miron Mitrea pe tema scandalului dintre PNL și PSD de la Timiș