Echipa de junioare 1 a Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a terminat pe locul cinci Campionatul Național. Fetele pregătite de Lucas Vitale, Eugen Ciulei și Carmen Cartaș au început Turneul Final de la Galați cu un meci egal, 27-27 cu tinerele handbaliste de la Rapid București.

Apoi, la capătul unui meci de mare luptă, jucătoarele “alb-verzi” au pierdut la limită, 29-28, duelul cu ACS Lucian Bute Galați. Astfel, victoria la opt goluri, 37-29, contra celor de la CSM Galați, nu a fost de ajuns pentru accederea în semifinale. Practic, junioarelor de la Sepsi-SIC le-ar mai fi trebuit un singur gol, fie în duelul cu Rapid, fie în cel cu Lucian Bute, pentru a ajunge între primele patru echipe U19 din țară. 

În cele din urmă, în jocul de clasament pentru locurile 5-6, echipa covăsneană s-a impus cu 37-35 în fața Științei București.

Noua campioană națională la această categorie de vârstă este Liceul Teoretic “Liviu Rebreanu” Turda, care a învins-o în finală pe CSM București. Podiumul a fost completat de ACS Lucian Bute, care a trecut în finala mică de Rapid. Pe locurile 7-8 s-au clasat Activ Prahoa Ploiești, respectiv CSM Galați.

Sursa: Realitatea de Covasna

Articolul precedentAtenție români! Scumpiri mascate, gramaj mai mic și preț la fel de mare
Articolul următorCrima din fața Parcului Crângași, din Capitală, a fost filmată de un trecător