Pompierii covăsneni au câștigat joi ,,Cupa Centenarului” la minifotbal, competiție sportivă organizată cu ocazia aniversării a 100 de ani de la Marea Unire, la care au participat pompieri, poliţişti, jandarmi, militari şi personal din alte structuri.

Deschiderea evenimentului a avut loc în prezenţa prefectului județului Covasna, Sebastian Cucu, și a șefiilor structurilor județene din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării Naţionale şi a altor invitaţi de onoare.

În cadrul competiției s-au înscris 12 echipe: Academia Forțelor Aeriene din Brașov, ISU Brașov, Unități Militare din Ghimbav, Arcuș și Sfântu Gheorghe, STS Covasna, IJJ Covasna, Sanitas Covasna, IPA Harghita și trei echipe din cadrul ISU Covasna.

„Finala a fost câştigată de pompierii din cadrul echipei 1 a ISU Covasna, care a dispus cu 3-2 la penalty-uri de jandarmii de la IJJ Covasna, după ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 1-1. După o competiție strânsă, caracterizată prin fair-play și cu multe goluri marcate, titlul de Golgheter a fost obținut de către militarul Kovacs Arnold din cadrul Unității Militare Arcuș”, au transmis reprezentanții ISU Covasna, potrivit cărora cel mai bun jucător al competiţiei a fost desemnat jandarmul Moldoveanu Cristian din cadrul IJJ Covasna, iar titlul de cel mai bun portar i-a fost atribuit pompierului militar Stemmer Attila din cadrul ISU Covasna.

Clasamentul în urma disputării meciurilor:

Locul I – echipa 1 a ISU Covasna;

Locul II – IJJ Covasna;

Locul III – Unitatea Militară Arcuș;

Locul IV – Academia Forțelor Aeriene Brașov

Sursa foto: ISU Covasna

Articolul precedentVictorie pentru echipa MNCR în startul Campionatul judeţean de baschet amator Covasna, ediția 2018 – 2019
Articolul următorPrima lumânare de Advent şi luminile de sărbători, aprinse pe 2 decembrie la Sfântu Gheorghe