Prima etapă din cadrul Campionatului județean de baschet amator Covasna 2018-2019, s-a disputat miercuri, 21 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe.

Meciul s-a disputat între echipa Athlos ISK U18 și cea a Muzeului Național al Carpaților Răsăriteni (MNCR), aceasta din urmă având un start bun și conducând până la finalul primului sfert cu scorul de 12-8.

Sfertul al doilea s-a derulat în aceeaşi notă de dominare a echipei MNCR care şi-a mărit avantajul pe tabela de marcaj cu scorul de 27-18.

În sfertul al treilea formaţia MNCR a intrat bine în joc, s-a apărat organizat şi a controlat bine faza de atac reuşind să își adjudece și acest sfert cu scorul 19 – 7, mărind astfel diferența pe tabela de marcaj la 46-25.

Ultimul sfert al jocului a fost dominat de echipa Athlos U18 care a reușit să întoarcă situaţia pe tabela de marcaj cu 13 puncte înscrise, în timp ce echipa MNCR a marcat 8 puncte. Astfel, la finalul timpului regulamentar de joc, rezultatul partidei a fost 53-38 în favoarea echipei MNCR.

Partidele din cadrul etapei a II-a se vor disputa în sala de sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe vineri, 23 noiembrie, de la ora 20:00.

Sursa foto: MNCR Sfântu Gheorghe

Articolul precedentPreședintele CJ Covasna: „Nu există politician sau înalt funcţionar public român care să-mi pună botniţă”
Articolul următorPompierii covăsneni, campionii „Cupei Centenarului” la minifotbal