Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Covasna au constatat, în urma acțiunilor desfășurate zilnic de la începutul acestei luni, 977 de abateri de natură contravențională, pentru care au fost aplicate sancțiuni în cuantum de peste 350.000 de lei.

De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de peste 20.000 de lei, existând suspiciuni că ar proveni, sau că ar avea legătură cu săvârșirea unor fapte contrare legii.

În această perioadă oamenii legii au intervenit la 386 de evenimente pe raza județului, peste 150 dintre acestea fiind sesizări primite din partea cetățenilor prin numărul unic de urgență 112.

Pentru diverse abateri la regimul rutier au fost reținute 55 permise de conducere și 20 de certificate de înmatriculare.

Aproape 50 de persoane prinse în flagrant 

În urma acţiunilor din ultima perioadă, poliţiştii covăsneni au prins în flagrant delict în timpul comiterii unor infracțiuni 48 de persoane, și au fost constatate din oficiu 47 de fapte penale.

Acțiunile pentru menținerea siguranței cetățenilor, prin descurajarea faptelor de natură penală sau contravențională vor continua şi în perioada următoare.

Articolul precedentPârtiile de schi de la Șugaș Băi și Covasna se vor deschide în curând
Articolul următorIPJ Covasna are oficial un şef nou. Liviu Pampu Romanescu şi-a preluat funcţia