IPJ Covasna are începând de joi, 22 noiembrie, un nou şef în persoana comisarului şef Liviu Pampu Romanescu.

„Începând cu data de 22 noiembrie 2018, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, comisar-șef de poliție Pampu-Romanescu Liviu a fost numit inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Covasna. Acesta a promovat concursul organizat pentru ocuparea funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean, la data de 9 octombrie a.c.

Joi, în cadrul unei sedințe la care au participat și reprezentanți oficiali ai Inspectoratului General al Poliției Române, autorităților și instituțiilor publice județene, comisar-șef Pampu-Romanescu Liviu a preluat conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Covasna”, anunţă IPJ Covsna.

Ofițerul brașovean de poliție Liviu Pampu Romanescu a obținut cel mai bun rezultat la concursul organizat pentru ocuparea postului. La examenul pentru fotoliul de șef al I.P.J. Covasna au participat alți 3 ofițeri: comisarul șef Bogdan Badea – șeful Poliției Săcele, comisarul șef Dan Ivașcu – șeful Serviciului Rutier din Covasna, dar și comisarul șef Eugen Palade – care a asigurat interimatul la conducerea IPJ Covasna.

Câștigătorul concursului, comisarul șef Liviu Pampu Romanescu, a deținut funcțiile de ofițer specialist la Biroul de Investigaţii Criminale și de șef al acestui compartiment la Poliția Municipiului Brașov, iar apoi a deținut și funcțiile de șef al Serviciului de Investigații Criminale și de șef al Secției numărul 5 de Poliție din Capitală.

Articolul precedentPoliţiştii covăsneni, sancţiuni de peste 350 de mii de lei în prima jumătate a acestei luni
Articolul următorLucrările de reparaţii în Sfântu Gheorghe vor continua cât timp vremea va permite