Consiliul Național al Audiovizualului a cenzurat, în mod abuziv, emisia Realitatea PLUS timp de 10 minute. Pentru CNA timpul stă în loc, dar REALITATEA merge mai departe! Jurnaliștii trustului nostru de presă și echipa tehnică nu pierd nicio secundă! Adevărul trebuie să iasă la lumină! Iar adevărul este REALITATEA! 

Determinarea, curajul și refuzul de a închide ochii în fața abuzurilor ne împing să ne facem profesia de jurnaliști cu verticalitate, echilibru și cu aceeași pasiune de neoprit. Suntem mai hotărâți ca oricând să spunem STOP abuzului, furtului și minciunii. Pentru noi, nu există PUNCT. Noi alegem să trăim REALITATEA. 

Pentru noi, anticorupția nu este un moft! Lupta antimafia merge mai departe! 

Jurnalista Anca Alexandrescu vorbește liber românilor din lumea întreagă. Astăzi, în timpul suspendării emisiei postului TV Realitatea PLUS, sunteți chemați să susțineți lupta pentru adevăr pe site-ul realitatea.net! De asemenea, emisia va putea fi urmărită și pe contul de You Tube, precum și pe pagina noastră de Facebook – REALITATEA TE PRINDE BINE! ALEGE SĂ PRINZI REALITATEA!

Fiți alături de noi și învingeți cenzura! Priviți REALITATEA! 

Laurențiu Botin, jurnalist Realitatea PLUS: „Abuzul CNA este unul impardonabil. Nu poți lua astfel de decizii arbitrare pentru a încerca să pui pumnul în gura liberei exprimări. Sunt stupefiat de decizia politică luată de cei care, uimitor, sunt numiți politic! Aș încheia cu: „Acțiunile voastre ne alimenteaza ura! Jos cenzura!”
PS. Unul din cei care au votat împotriva noastră a apărut în videoclipul celor de la Paraziții. Trăiască!”

 

Raul Giuglea, jurnalist Realitatea PLUS: „Realitatea va rezista și cu 10 minute de emisie întreruptă. Publicul va afla informațiile pe care suntem obligați să i le dăm și în restul timpului. Dar închiderea emisiei este semnalul clar că e doar începutul. Și nu ne vizează doar pe noi și redacția Realitatea. E semnalul către toți jurnaliștii care ies din bula mesajului oficial că vor fi opriți.”

 

Claudiu Giurgea, jurnalist Realitatea PLUS: „Am mai trecut prin asta, au mai încercat să ne închidă gura. Nu au reușit nici atunci, nu le va ieși nici de această dată. Realitatea PLUS există pentru că voi ați înțeles că de la noi primiți informația reală. Și va continua să existe pentru că românii nu mai vor să fie mințiți, românii vor să știe ce se întâmplă cu țara lor. Și, împreună cu voi, vom fi și mai puternici. De azi, de la 19:00! #totiperealitateaplusdela19″

Articolul precedentPentru noi, nu există PUNCT. Alege să trăim REALITATEA împreună! Anca Alexandrescu, REGAL ONLINE – LIVE VIDEO
Articolul următorPolițiștii din Covasna au dat amenzi de peste 22.000 de lei