Sepsi OSK şi CFR Cluj s-au întâlnit duminică seară pentru a doua oară în această săptămână, după meciul din Cupa României, de miercuri, de la Sfântu Gheorghe, când Sepsi a pierdut la limită 0-1.

După ce Viitorul a învins FC Botoşani cu 1-0 şi a devenit ultima echipă calificată în playoff, Sepsi avea nevoie de cel puţin un egal la Cluj ca să nu termine pe locul 6 în sezonul regulat.

Din păcate, Sepsi nu a reuşit să recupereze niciun jucător accidentat, astfel că Neagoe nu a putut conta în această seară pe şase jucători: Moura şi Vaşvari suspendaţi, iar István Fülöp, Nouvier, Simonovski şi Tandia sunt accidentaţi. Antrenorul lui Sepsi a făcut trei schimbări în primul 11 faţă de meciul de Cupă de miercuri. Viera a revenit în centrul apărării, în timp ce Karnitski şi Mensah au început şi ei pe teren din primul minut.

CFR Cluj a început mai bine partida şi a deschis scorul prin golgheterul Ţucudean în min. 15, după ce Omrani lovise bara în minutul 8.

Marile ocazii ale primei părţi au aparţinut tot gazdelor, însă la vestiare s-a intrat cu 1-0 pentru CFR Cluj.

După pauză, partida a părut mai echilibrată, Sepsi încercând să scoată măcar un egal din această partidă. Scorul a rămas însă 0-0, astfel că Sepsi termină pe locul 6, iar în prima etapă din playoff va întâlni tot pe CFR Cluj, în deplasare.

Articolul precedentSepsi OSK joacă la CFR Cluj în ultima etapă a sezonului regulat
Articolul următorÎncepe prima etapă de înscriere în învăţământul primar pentru anul şcolar 2019-2020