Sepsi OSK se deplasează la Cluj-Napoca pentru meciul din ultima etapă a sezonului regulat, împotriva campioanei CFR.

E a doua oară în această săptămână când se întâlnesc cele două echipe. Miercuri, în meciul din sferturile Cupei României, CFR Cluj a câştigat la Sfântu Gheorghe cu 1-0.

Sepsi OSK nu va putea conta pe şase jucători în meciul de duminică seară.

„Întâlnim a doua oară campioana României, după meciul din Cupa României. Din păcate am pierdut cu 1-0, nu am reuşit mai mult. Ne-am fi dorit calificarea, dar nu am obţinut-o. Duminică iarăşi ne vom întâlni cu CFR, cu echipa campioană, o echipă valoroasă, o echipă cu jucători valoroşi, dar şi noi, aşa cum am dovedit până acum, formăm o echipă bună. Nu întâmplător suntem pe loc de playoff. Din păcate nu ne vom putea baza pe şase jucători – Moura şi Vaşvari sunt suspendaţi, iar István Fülöp, Nouvier, Simonovski şi Tandia sunt accidentaţi. Din păcate nu am reuşit să refacem pe niciunul dintre ei, asta e situaţia. Dar avem un lot valoros şi indiferent cine va intra în teren sunt convins că va juca bine, îşi va face treaba şi nu se va simţi absenţa celor pe care i-am enumerat”, a declarat Eugen Neagoe într-o conferinţă de presă.

Sepsi vrea să urce pe locul 4

Tehnicianul a mai adăugat că şi-ar dori ca echipa pe care o antrenează să mai urce cel puţin un loc în clasament.

„Suntem un grup unit şi acest lucru este foarte important. Băieţii sunt motivaţi, ştiu foarte bine ce ne dorim şi nu ascundem faptul că ne dorim să urcăm în clasament un loc sau două, dacă se poate asta. Dacă reuşim să câştigăm duminică seară la Cluj, iar Astra nu va câştiga la Craiova putem să fim pe locul 4, care este un lucru important pentru noi”, a mai spus Eugen Neagoe.

Meciul dintre CFR şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, programat în cadrul etapei a 26-a a Ligii I de fotbal, se va disputa duminică seară, de la ora 20:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Articolul precedentDezbateri cu locuitorii din cele trei zone urbane marginalizate din Sfântu Gheorghe
Articolul următorO nouă înfrângere pentru Sepsi OSK cu CFR Cluj