Sepsi OSK scoate la licitație tricoul lui Attila Hadnagy, cu semnăturile tuturor jucătorilor și mănușile de portar ale lui Niczuly Roland, în cadrul campaniei umanitare „Împreună pentru Corina”.

Mai multe echipe de fotbal, printre care Sepsi OSK, Universitatea Craiova, FC Argeș sau FCSB s-au alăturat campaniei de ajutorare a unei fetițe în vârstă de 9 ani, din județul Argeș, diagnosticată cu o formă rară de cancer.

Corina Maria Radu a fost diagnosticată în urmă cu câteva luni cu teratom ovarian imatur stadiul III și carcinomatoză peritoneală, o formă rară de cancer. După o intervenție chirurgicală în urma căreia i-a fost extirpată o tumoră de un kilogram, copila are nevoie de terapie într-o clinică din străinătate, însă costurile depășesc cu mult posibilitățile părinților ei.

„Cine dorește să ajute poate licita pentru tricoul lui Hadnagy cu autografele jucătorilor de la Sepsi OSK. Tricoul va fi scos la licitație începând de la suma de 300 lei, până pe data de 22 decembrie. Și Niczuly Roland este alături de Corina. Se scoate la licitație o pereche de mănuși folosită de Roli în meciurile de Liga 1. Banii obținuți vor fi depuși în contul Corinei. Vă mulțumim! Se licitează prin comment la postare”, au transmis inițiatorii campaniei pe pagina de Facebook „Împreună pentru Corina”.

Cei care doresc să sprijine cu sume, oricât de mici, o pot face în conturile deschise de părinții Corinei la Banca Transilvania:

Euro: RO33BTRLEURCRT0350794201

Ron: RO83BTRLRONCRT0350794201

Titular: Radu Mariana.

Foto: Facebook/Împreună pentru Corina

Articolul precedent250 de brazi de Crăciun, pregătiți pentru valorificare de Direcția Silvică Covasna
Articolul următorAdministrarea iluminatului public, scoasă la vânzare de Primăria Sfântu Gheorghe