Primăria Sfântu Gheorghe a anunţat că deşi zilele trecute a căzut prima ninsoare din acest sezon, lucrările de reparaţii la drumurile din oraş vor continua când vremea va permite.

Angajaţii Grădinăriei oraşului au început recent lucrările pe trotuarul de pe strada Benedek Elek din Sfântu Gheorghe, din dreptul blocurilor. De asemenea, în cartierul Ciucului este pregătită pentru asfaltare parcarea de pe Aleea Căminului, urmând ca în momentul în care temperaturile vor depăşi 10 grade Celsius, societatea Drumuri şi Poduri să realizeze această lucrare.

În ceea ce priveşte parcările din Piaţa Mihai Viteazul, au fost terminate lucrările de modernizare în partea superioară a pieţei, iar în această perioadă societatea Sepsi Útépítő lucrează la cele două parcări de lângă strada Gábor Áron.

Pe strada László Ferenc lucrările de modernizare sunt pe ultima sută de metri cu montarea bordurilor, urmând ca echipa care lucrează acolo să se mute pe strada Vulturilor pentru continuarea lucrărilor.

De asemenea, pe strada Táncsics Mihály au loc lucrări de modernizare a canalizării efectuate de Gospodăria Comunală.

Municipalitatea intenționează ca anul viitor să înceapă lucrări de renovare pe străzile Crângului, Puskás Tivadar și Dealului, iar pentru strada Andrei Şaguna contractul de execuţie a fost finalizat, iar lucrările vor fi demarate tot anul viitor.

Articolul precedentIPJ Covasna are oficial un şef nou. Liviu Pampu Romanescu şi-a preluat funcţia
Articolul următorNoi plăcuţe rutiere bilingve pe străzile Lunca Oltului şi Lt. Păiuş David