Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna a obținut două premii în cadrul galei „eTravel Awards”, eveniment ce a avut loc în data de 24 octombrie, la București.

În cadrul galei, Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna a fost premiată la categoria Best Travel Application, unde a obținut locul II pentru aplicația mobilă „Visit Covasna County”, iar pentru campania de promovare a județului Covasna, „Ținutul Conacelor”, la categoria Best Destination Campaign s-a clasat pe locul III.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Covasna, Grüman Róbert a declarat că este pentru al treilea an când județul Covasna este premiat în cadrul evenimentului național dedicat industriei turismului. El a mai precizat că anul viitor se va pune mai mare accent pe prezentarea în mediul online a obiectivelor turistice din județul Covasna, rețeaua birourilor de informare turistică va fi extinsă în mai multe orașe din județ, iar festivalurile gastro-turistice vor fi promovate într-un cerc mai larg.

„Iată că am ajuns la nivel național pe locul III ca promovare a turismului regional. Am concurat cu alte regiuni istorice serioase din România, precum Moldova sau Dobrogea, care au câștigat locul II”, a declarat președintele CJ Covasna, Tamas Sandor.

Tot în cadrul galei de miercuri, castelul Daniel din Tălişoara a obținut locul III la categoria Best GuestHouse Website, pentru site-ul www.danielcastle.ro. Președintele CJ Covasna a precizat că acest premiu, dar și nominalizarea la premiile SME Star Awards pentru cea mai bună afacere de familie din Europa, obținută de proprietarii castelului, Rácz Attila și Lilla, în cadrul galei organizate în data de 17 octombrie la Bruxelles, aduc un beneficiu extrem întregii regiuni.

eTravel Conference este cel mai mare eveniment naţional de afaceri şi promovare online dedicat turismului din România. Premiile eTravel Awards sunt acordate la nivel naţional şi internaţional afacerilor turistice, organizaţiilor, anumitor blogeri sau regiuni, care promovează eficient o destinaţie turistică pe platfromele online.

Articolul precedentCovăsnean prins în județul Prahova transportând ilegal porci
Articolul următorCaravana SMURD „Fii pregătit” ajunge sâmbătă la Sfântu Gheorghe